KPK går videre til fase 2 i arbeidet med Kongsbergbølga

Kongsbergbølga – foreløpig et arbeidsnavn og kortversjon av hva vi holder på med!

KPK skriver i disse dager kontrakt med NHC om å gå videre til Fase 2: Kartlegge fossen og undersøke en gang til at utbyggingen er gjennomførbar. Før vi går videre med modellering av selve formasjonen.

2.0 STUDY OBJECTIVES
The main objective of Phase 2 is to provide key personnel from NHC with an opportunity to visit the project site and thereby obtain a better understanding as to the existing benefits and challenges that might influence the overall design and/or construction of the proposed whitewater park. Survey data collected by others during this project phase will also assist in determining the feasibility of developing the preferred modified layout (Option 1), as presented in the PFS, prior to expending a significant portion of the available funds on hydraulic modelling, detailed design, tendering and construction. Lastly, this study phase will include preparation of a preliminary design concept for Option 1 so that construction methods and costs can also be considered when assessing project feasibility.

Nybrufossen Whitewater Park Project
Engineering Pre-Feasibility Study
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>