Reguleringsplanarbeidet starter / Area detail plan announced

Igjen får vi en bekreftelse på at prosjektet er mer enn en vill ide. Formannskapet godkjente parterskaposavtalen, og nå har kommunen ved Cowi startet arbeidet med reguleringsplanen.  Varslingen er sendt høringsinstansene, og annonseres i Laagendalsposten og på www.kongsberg.kommune.no.

These days we get another reminder that the project has passed the stage of a wild idea. The Town Board confirmed the partnership agreement, and now the Town of Kongsberg has started the actual planning and approval process by having the consultant firm Cowi writing the plan draft. The announcement paper has been sent to the agencies beeing adressed in the public hearing, and will be advertized in the local newspaper.

Varselbrev til høringsinstansene

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>