Vi nærmer oss / We are getting close

På tross av en 3500 målepunkter har det vært en jobb å diskutere seg fram til den eksisterende formen på elvebunnen. Lokalkjennskap, GIS-kompetanse, målepunkter, fotografier og video har vært nødvendig. Og nå tror vi at vi er der.

Despite 3500 survey points, its been quite a challenge to establish the actual bathymetry of the upper pool, ledge and lower pool. Drafts, discussions, webconferences and drawing have been in use.  Survey points, photos, videos, local knowledge and skilled engineers and technicians have been the resources. And now we believe we are set for NHC making a miniature (?) Nybrufoss…

Headbox - capacity to simulate 200 cms...

Crossection templates are going in

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>