Nybrufossen i detalj – Contour map

Ut fra de drøyt 3000 punktene KPK målte opp i mars 2011, har NHC tegnet er detaljert kart av Nybrufossen. På kartet er det også tegnet inn hvilket område som er tenkt satt opp i fysisk modell i NHCs laboratorium i Edmonton, Canada. Med 6 x 20 m er det ikke akkurat noe garasjeprosjekt.

From the more than 3000 points emerging from the survey of March 2011, NHC has drawn a contour map showing Nybrufossen in detail. It also show the preliminary boundary of the physical modell, to be set up in the NHC lab, Edmonton, Canada.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>